Start - Alt - Bordplaner - Bryllupsdag - Clipart - Fede udtryk - Festlege - Indbydelser - Julefrokost - Kaffe
mp3covers
- Sticks(Sange/indbydelser) - Tips & Tricks - Værtshus Tricks - Meget mere....
 
 
   
- Her finde du de bedste fest sider på nettet...
 
Her er hvad vi kunne finde til dig...

Tilbage
.


Diskotek Filur
http://www.diskotekfilur.dk/
De spiller alt det fede fra 80érne og 90èrne. Kommer rundt i hele landet. Start priser fra 4.000.- Deres hjemmeside er et besøg værd.
Mobildiskotek BLACKBOX
http://www.diskotekblackbox.dk
Har selv været til en fest hvor de spillede, og de kunne få folk op af stolene. Du kan bl.a. se hele deres musik arkiv på deres hjemmeside, så du kan se om de har musikken som passer til din fest.
ElvisShow.dk
http://www.elvisshow.dk
Ole Hald er en erfaren herre indenfor showbranchen, han har haft den som fast indtægtskilde i over 10 år. Når han ikke lige laver ElvisShows, kører han land og rige rundt og laver al mulig anden underholdning... alt i samme høje standard.

Han har været et underholdnings-ikon indenfor branchen i flere år.

Æblet falder ikke langt fra stammen, som man siger, Ole Hald kommer fra en familie hvor gøglet og smilet var helt fremme i forsædet. Faderen rejste med tivoli hvor han optrådte med forskellige ting. Bl. a. dødsdromen. Han var også en fremragende sanger og indspillede gramofonplader.
DISKOBIL - Vi ruller musikken ud til Jer !
http://www.diskobil.dk
Vi leverer dinnermusik (evt. med pianist) og festmusik til bryllupsfester, runde fødselsdage, firmafester m.v.
RSK
http://www.dykkerklub.dk
I Rødovre Sports Dykker klub kan du være aktiv medlem eller tage dykker beviser til rigemelige priser. (CMAS */**/** og speedbåds beviset). Vi er en meget aktiv klub med dyk flere gange om ugen. Også er vi så flinke alle sammen. Kik forbi måske er det noget for dig.
De Rullende Kaffebryggere
http://www.hverdagogfest.dk/kaffe.asp
DE RULLENDE KAFFEBRYGGERE
UDSKÆNKER KAFFE FRA VORES MOBILE KAFFEBAR

KAN LEJES TIL ALLE TYPER ARRANGEMENTER, ÅBENT HUS, OG BEGIVENHEDER – STORE SOM SMÅ, PRIVATE SOM OFFENTLIGE ELLER FORENINGER.
BENYT OS - NÅR DIN VIRKSOMHED SKAL HAVE EN STAND PÅ EN UDSTILLING OG ØNSKER ET FESTLIGT INDSLAG AF CAFÉSTEMNING OG GIV GÆSTERNE MULIGHED FOR AT FÅ EN CAPPUCCINO, CAFFÉ LATTE, ESPRESSO ELLER EN AF DE MANGE FORSKELLIGE SPÆNDENDE MÆLKEBASEREDE DRIKKE FRA VORES KAFFEKORT, BRYGGET AF VOR PROFESSIONELLE KAFFEBRYGGER.

VI BEVÆGER OS HVOR SOM HELST OG NÅR SOM HELST.
LØSNINGERNE ER MANGE OG
· VI ER FLEKSIBLE
· VI ER HURTIGE
· VI ER GODE
· VI ER ANDERLEDES
· VI TROR, DU OG DINE GÆSTER VIL NYDE OG VÆRDSÆTTE ET SÅDAN ARRANGEMENT
· VI ER GODT PÅ VEJ TIL AT SKABE DANMARKS BEDSTE MOBILE KAFFEBAR

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE INFORMATION OG LAD OS FINDE EN LØSNING OG EN PRIS, DER PASSER NETOP TIL JERES BEHOV
- UDEN AT SPRÆNGE BUDGETTET!

Fætter Guf
http://www.festvognen.dk/
Lej en pølsevogn med professionelt, charmerende personale. Pølsevogn udlejes til rejsegilder, fødselsdage, jubilæer, ferniseringer, indvielser og m.m. Gør dit arrangement mere festligt og sjovt og servér pølser for dine gæster. Kontakt Fætter Guf og lad opvasken stå for en aften og få et uforpligtende tilbud.
Musik & Spil
http://www.musikogspil.dk
Udlejning af, karaokeanlæg, fadøl´s bar, billard/poolborde, airhockey, bordtennis, fodboldspil, dartbaner, hoppeborge, slush-ice og popcornmaskiner på Sjælland og Øerne.

Anette og Per
http://www.anetteogper.dk
DUO TIL SOLOPRIS....Mangler du musik til festen så kontakt os. Vi er en duo som har næsten 30 års erfaring. Stille musik til middagen og gang i den til dansen med alle de gode numre. Altid lydmæsigt afpasset så man kan sidde og snakke.

Du kan høre flere smagsprøver på deres musik på deres hjemmeside.
Limousine service
http://www.xllimo.dk
9 meter lang hvid Lincoln Limousine, med hjørnesofa, plads til 8 passager. Vi køre i alle andledninger.
Mr.BOOM og den musikalske TRIKE
http://www.kes-info.de/Country%20og%20fest.htm
Mr.BOOM og den musikalske TRIKE! Et komplet Disco anlæg indbygget i kufferten på en TRIKE er basis for god underholdning. Hovedsageligt Country og Western.
Bryllupsweb
http://www.bryllupsweb.no/
Norsk bryllups portal med masser af gode idéer.
Nobody jukeboks udlejning
http://www.nobody.dk
Danmarks største udlejer af jukebokse & karaokeanlæg m.m.
Walther Haines Trio
http://home19.inet.tele.dk/albert1/
Vi er 3 musikere med stor kærlighed til Coutry, Bluegrass, Folk, Rock'n Roll og Bluesmusikken. Vi kopierer bl.a. Bob Dylan, Credence Clearwater Revival, Loving Spoonfull og en række andre komponister, men med vores eget touch. Booking: Peter Marsling
Latter Hanne
http://www.latterhanne.dk
Find din latter og livsglæde frem.

Jeg tilbyder foredrag om latter kombineret med latterøvelser. Kursisterne skal aktivt deltage i latterøvelser. Programmet kan også suppleres med et energi/hovedpineprogram.

Et foredrag med latterøvelser kan fx. bruges følgende steder, eller lige der hvor du ser en mulighed:

Kontormøder , Afdelingsmøder , Seminarer , Teambuildingkurser , Fyraftensmøder , Personalemøder, Skoler , Plejehjem , Sygehuse , Sportsforeninger og Fester.
Eventcompany.dk
http://www.eventcompany.dk
Lej Hoppeborg, sumodragter, slush ice og meget mere udstyr. Eller kom ind til os i Århus, Odense eller Ålborg og vi laver en super sjov event for jer.
Mixmeister.dk
http://www.mixmeister.dk
Mixmeister.dk - Her er drinks til enhver lejlighed.

Vores pakker indeholder drinks for en hver smag og individuelt giver pakkerne flere muligheder for drinks. Alle pakker indeholder alt hvad du skal bruge, så du ikke behøver yderligere indkøb for at lave lækre drinks.
NIGHTDANCE
http://www.nightdance.dk
Vi er en dynamisk duo der spiller populær dansemusik til alle slags fester .
Lydklip samt mere info på vores hjemeside.
Vi ses til næste fest.
All Shook Up
http://www.all-shook-up.dk
Duo'en All Shook Up leverer god dansemusik fra 50 erne og 60 erne Vi henvender os primært til det modne publikum og med over 100 sange på repertoiret, leverer vi mere end 3 timers god dansemusik fra dengang.

Lydklip, repertoireliste, og mm. finder du på hjemmesiden.
Dansk Party Service Jukebox Udlejning
http://www.danskpartyservice.dk
Hos Dansk Party Service A/S, får du Danmarks flotteste Jukeboxe. Derfor træffer du det rigtige valg når du lejer en jukeboks hos os. Vi har model Starlite Jukebox og model Nostalgi Jukebox.

Vi udlejer også karaoke-anlæg, samt ekstra lyd- og lysudstyr til festen.

Lej en musikcomputer med 3500 musiknumre
SIKKEN FEST
http://www.sikkenfest.dk
Med duo'en SIKKEN FEST står den på HITS og EVERGREENS fra 5 årtier og med et bredt repertoire på over 100 sange er du sikker på at alle får en dans.

Kort sagt : God og dansevenlig musik til DIN fest hvor "Greatest Hits" er nøgleordet.

Lydklip, repertoireliste, og mm. finder du på hjemmesiden.
ROLLESPIL.COM - En let indgang til Rollespil
http://www.rollespil.com
Velkommen til Rollespil.com der fokuserer på de mange aspekter der er i rollespil. Det er en aktivitet der er blevet yderst populær og fortsat vokser. Denne side er introduktionen til dig, der vil have en let indgang til rollespil og have kortlagt mulighederne for at benytte det i firmaet, institutionen eller privat, fx til polterabends og fødelsdage.
MIDGAARD EVENT & TEAMBUILDING
http://www.mev.dk
Prøv teambuilding og events på en helt ny måde. Træd ind i Midgaard, en fantastisk verden. Eventyrlige resultater, når fokus er oplevelse og udvikling.
Mobildiskotek - Speedy
http://www.diskotek-speedy.dk
Vi er et mobildiskotek, for det voksne publikum, vores speciale er Country-musik 60'erne 70'erne, 80'erne. Men vi har også musik af nyere dato. Vi kan også leverer dinnermusik under middagen.

Vi leverer 7 timers musik. (Fra festen's start og 7 timer frem.)
Diskotek JetSet
http://www.jetset.dk
Diskotek Jet Set har underholdt til hundredvis af fester gennem de sidste 12 år, og mange af kunderne spiller vi for hvert eneste år. Det vidner om vores store stabilitet, og evnen til at blive ved med at forny os selv.

Jet Set er også et firma der udlejer lyd og lys udstyr til professionelle musiker. Det er jeres sikkerhed for at det udstyr der bliver brugt til jeres fest er sikkert,og aldrig vil gå i stykker på under festen.

Jet Set råder over mange dj's, og der bliver nøje udvalgt den rigtige til den enkelte fest. Fælles for dem alle er at de har mange års erfaring inden for netop deres speciale, og at de brænder for at underholder og for at se deres dansegulv fyldt med festglade mennesker. Dj en er altid høflig, velklædt og tager gerne mod musikønsker. Han er ligeledes behjælpelig under de forskellige festlige indslag, hvis det ønskes. Dj en har altid en MEGET bred musiksamling med, der både indeholder tidens musik, samt en stor samling fra de sidste mange årtier.
Jack Johnson Jam
http://www.jackjohnsonjam.dk
Vi spiller Jack Johnsons egne numre og har et ekstra sæt numre, som er blandede kunstnere. Vi spiller i et akustisk setup og er fire personer. Vi spiller til arrangementer i alle størrelser. Vi er alle fire meget glade for musik og kan lide at lege med den.
PS2DUO
http://www.ps2duo.dk
Levende og sprudlende sceneoptræden kombineres med musik, der spænder lige fra 60'erne til de sidste nye radio hits..

Under middagen leveres der dejlig afdæmpet diner' musik, eksklusivt, stilfuldt og diskret.

Under dansen leveres der et virkelig bredt repertoire, hvor der vil være noget for enhver smag.

PS2DUO er en af de få duoer i Danmark, der formår at få selv de helt unge med.

PS2DUO har en sjælden evne til at tilpasse deres repertoire til netop det publikum de spiller for ved det pågældende arrangement.

Alt dette sammensat med en passende lydstyrke, samt professionelt lysanlæg gør at publikum altid får en god positiv musikalsk oplevelse i selskab med de 2 dygtige musikere i PS2DUO.

PS2DUO er i gang med at indspille ny cd, som udkommer februar 2007.
Mad og drikke - Lav succesfuld, lækker mad og gode drinks.
http://www.mad-og-drikke.dk
På mad-og-drikke.dk finder du opskrifter til ethvert behov. Vi har morgenmad, frokost, forretter, hovedretter, desserter, bagværk, slik samt meget mere. Derudover har vi masser af drinks opskrifter med både alkohol og non-alkohol drikke. Her finder du de bedste madopskrifter når du skal succesfuld lækker mad og gode drinks.
Powersound mobildiskotek
http://www.powersound.dk
Vi har 25 års erfaring indenfor branchen og er derfor et sikkert valg til deres næste arrangement. Vi har med stor succes underholdt både unge samt ældre ved arrangementer, lige fra små forsamlingshuse til store idrætshaller i hele landet.

Vi har eget lyd og Lys anlæg, derfor er vi i stand til at levere professionelt underholdning til jeres næste arrangement.

På vores sider her kan du læse nærmere om nogle af de forskellige arrangementer hvor vi typisk spiller op til dans. Alle arrangementer kan naturligvis varieres således at lysshow, lydanlæg og musik kan tilpasses til lige netop deres næste arrangement. Ring derfor efter et tilbud i dag på telefonnummeret 26 81 17 14.

Powersound Mobildiskotek er et moderne og seriøst mobildiskotek der holder til i Helsingør oppe i Nordsjælland. Vi har været alle kategorierne rundt, og været til firmafester, jubilæer, privatfester, ungdomsfester, firmafester, skoler og gymnasier-fester. Med alt fra de aller hotteste og nyeste hits til den fedeste disco og musik fra 70erne ..Som sagt er der næsten ikke den form for fest vi ikke har været til, og har alt hvad der er brug for af udstyr til både små og store fester. Og har efterhånden så stor erfaringer at vi er en af Danmarks mest top prof. Mobildiskotek.

Vi håber at næste gang du vil holde en fest eller et show hvor du har brug for lyd, lys og lignende, så vil du/i kontakte os, og få et uforpligtet tilbud. Vi tar rundt i hele landet, der er ikke den landsdel hvor vi ikke kan komme.

Mvh Mobildiskoteks ejer Jens Otto Hansen
Fun4Rent.dk
http://www.fun4rent.dk
Landsdækkende udlejning af sjove forlystelser til en hver festlig lejlighed.
Bar-Shoppen.dk
http://www.bar-shoppen.dk/
Online salg af barudstyr, gadgets og artikler til din hjemmebar. Masser af gaveideer til mænd og barnlige sjæle.
Vi ses hos Bar-Shoppen.dk!
Festjukebox - Sjællands dækkende udlejning af kvalitets jukebokse
http://www.festjukebox.dk
Udlejning af 100 CD´s jukebokse / jukeboxe til fester, brylluper, konfirmationer, julefrokoster, events & party´s på Sjælland og Lolland - Falster. Vi har idag 3 afdelinger. "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms. Jukeboks med levering fra 1400.- inkl moms. Kun god musik i maskinerne! Der er teknisk døgnvagt med i lejemålet. Ydermere udlejes DJ-anlæg, Lysshow og røgmaskiner. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af materielet. Dette til trods for vores, efter Sjællandsk målestok, uhørte lave priser.
Brøndsholm
http://www.brondsholm.dk
Dekorationsartikler til festen.
Heidi Willer Band
http://www.heidiwiller.dk/
Aalborg sangerinden Heidi Willer Jørgensen fra DR's "Stjerne for en aften" har nu samlet en håndfuld nordjyske musikere og klar til at turnere landet rundt Få Heidi Willer på plakaten nu! og genoplev alle hendes dejlige sange fra de fire TV udsendelser.

Med en blanding af smukke ballader og fede rytmer som for alvor fylder dansegulvet og giver ømme håndflader, præsenterer Heidi Willer Band det umulige at underholde, levere toptunede hits fra 70 80 90 erne og i dag, og har man først hørt Heidi Willer s stemme Tja så glemmer man den ikke lige med det samme det undrer derfor ingen at hun var med i DR s Stjerne for en aften programmerne hele 4 gange.

Med en stemme hvor publikum Vågner I Natten og rytmerne forplanter sig Tæt På Ækvator slutter festen aldrig når dette band går på scenen.

Godt bakket op af sine 5 nordjyske drenge, svinger man igennem natten til fede og svedige discorytmer, man bli r helt Le Freak og efter ekstranummeret fristes man til at råbe Kom Tilbage Til Mig , gribe efter Mustang Sally og kaste hende Over My Shoulder

Dette band formår at blende hits til en glitrende svedig cocktail, hvor Heidi med garanti er Suveren Dancing Queen

Den pige har talent, og bandet er bestemt heller ikke bange for at give en god oplevelse som vare hele natten ud
Lone Wolf Creations
http://www.lone-wolf.dk
Sminke til enhver lejlighed. Fra ansigtsmaling og midlertidige tatoveringer til bodypaint og festsminke.
TIKA-smykker
http://www.tika-smykker.dk
Unikke, håndlavede smykker for enhver smag: feminine, enkle, retro-agtige, orientalske & moderne. Alt til yderst rimelige priser. Kun ét eksemplar af hver! Vi tager gerne imod særlige bestillinger.
"1 man Band"
http://www.olegravrok.dk
Musik til enhver fest hvor "kære lille mormor" o.l ikke er en nødvendighed. Pop & rock. Lyt til demo på hjemmesiden.
Bandportalen.dk
http://www.bandportalen.dk
Bandportalen.dk leverer den rigtige musik og underholdning til både privat og firmafester. Vi tilbyder pakkeløsninger med musik og underholdning i mange prisklasser altid af høj kvalitet! Enkelt og overskueligt. Lyt til de mange professionelle bands på vores website.
 

  Tilføj link.
 
 
Tilføj os til en af dine foretrukne sider.
Så kan du finde os igen, da der hele tiden kommer
nye og sjove ting her på side.

Fortæl en ven om HverdagOgFest.dk.
Det vil gøre os meget glade og måske også din ven.
  Mail Service.
Tilmeld dig vores mail service, så
sender vi dig en mail, når der er nyt
på Hverdag Og Fest.Tilmeld Frameld
Ses bedst på en computer med internet adgang og farveskærm.
Kontakt www.hverdagogfest.dk


Online 1