Start - Alt - Bordplaner - Bryllupsdag - Clipart - Fede udtryk - Festlege - Indbydelser - Julefrokost - Kaffe
mp3covers
- Sticks(Sange/indbydelser) - Tips & Tricks - Værtshus Tricks - Meget mere....
 
 
   
- Her finde du de bedste fest sider på nettet...
 
Her er hvad vi kunne finde til dig...
Tilbage.
Det Syngende Tjenerskab
Det festlige indslag til et vellykket arrangement.
Vi serverer og underholder til hver en festlig lejlighed.
Vi synger og spiller de kendte sange, komponerer den rigtige festsang/tale til lejligheden, samt assisterer ved menuvalg af dansk, fransk og thailandsk catering.
Særlige ønsker ? Lad os snakke om det !
Vi vil gøre vores bedste for at netop din fest skal blive en succés!


4 timers servering og underholdning kr 1.500 pr. tjenerElvisShow.dk
Ole Hald er en erfaren herre indenfor showbranchen, han har haft den som fast indtægtskilde i over 10 år. Når han ikke lige laver ElvisShows, kører han land og rige rundt og laver al mulig anden underholdning... alt i samme høje standard.

Han har været et underholdnings-ikon indenfor branchen i flere år.

Æblet falder ikke langt fra stammen, som man siger, Ole Hald kommer fra en familie hvor gøglet og smilet var helt fremme i forsædet. Faderen rejste med tivoli hvor han optrådte med forskellige ting. Bl. a. dødsdromen. Han var også en fremragende sanger og indspillede gramofonplader.


Festjukebox - Sjællands dækkende udlejning af kvalitets jukebokse
Udlejning af 100 CD´s jukebokse / jukeboxe til fester, brylluper, konfirmationer, julefrokoster, events & party´s på Sjælland og Lolland - Falster. Vi har idag 3 afdelinger. "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms. Jukeboks med levering fra 1400.- inkl moms. Kun god musik i maskinerne! Der er teknisk døgnvagt med i lejemålet. Ydermere udlejes DJ-anlæg, Lysshow og røgmaskiner. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af materielet. Dette til trods for vores, efter Sjællandsk målestok, uhørte lave priser.

Pris: 100 CD´s "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms.
100 CD´s Jukeboxe leveret fra 1400.- inkl moms.
Alle med teknisk døgnvagtHeidi Willer Band
Aalborg sangerinden Heidi Willer Jørgensen fra DR's "Stjerne for en aften" har nu samlet en håndfuld nordjyske musikere og klar til at turnere landet rundt Få Heidi Willer på plakaten nu! og genoplev alle hendes dejlige sange fra de fire TV udsendelser.

Med en blanding af smukke ballader og fede rytmer som for alvor fylder dansegulvet og giver ømme håndflader, præsenterer Heidi Willer Band det umulige at underholde, levere toptunede hits fra 70 80 90 erne og i dag, og har man først hørt Heidi Willer s stemme Tja så glemmer man den ikke lige med det samme det undrer derfor ingen at hun var med i DR s Stjerne for en aften programmerne hele 4 gange.

Med en stemme hvor publikum Vågner I Natten og rytmerne forplanter sig Tæt På Ækvator slutter festen aldrig når dette band går på scenen.

Godt bakket op af sine 5 nordjyske drenge, svinger man igennem natten til fede og svedige discorytmer, man bli r helt Le Freak og efter ekstranummeret fristes man til at råbe Kom Tilbage Til Mig , gribe efter Mustang Sally og kaste hende Over My Shoulder

Dette band formår at blende hits til en glitrende svedig cocktail, hvor Heidi med garanti er Suveren Dancing Queen

Den pige har talent, og bandet er bestemt heller ikke bange for at give en god oplevelse som vare hele natten ud


Ring for tilbud…Lone Wolf Creations
Sminke til enhver lejlighed. Fra ansigtsmaling og midlertidige tatoveringer til bodypaint og festsminke.

Mobildiskotek Rebound
Mobildiskotek Rebound spiller op til din fest på hele Fyn og i Østjylland. Vi har utrolig atraktive priser på 18 års fødselsdage så vel som 50 års eller sølvbrylupper. Vi har flere års erfaring og tilpasser os til dine behov og ønsker. Vi kan bookes både pr telefon og online.

18 års fødselsdage fra kun 1.800,- selvfølgelig med både lyd og lys ;-) Indhent uforpligtende et tilbud på din fest via vores hjemmeside eller på telefon 51 55 51 96.

Vi har specielle rabatter for skoler! ring eller skriv for nærmere information.Nobody jukeboks udlejning
Danmarks største udlejer af jukebokse & karaokeanlæg m.m.

Powersound mobildiskotek
Vi har 25 års erfaring indenfor branchen og er derfor et sikkert valg til deres næste arrangement. Vi har med stor succes underholdt både unge samt ældre ved arrangementer, lige fra små forsamlingshuse til store idrætshaller i hele landet.

Vi har eget lyd og Lys anlæg, derfor er vi i stand til at levere professionelt underholdning til jeres næste arrangement.

På vores sider her kan du læse nærmere om nogle af de forskellige arrangementer hvor vi typisk spiller op til dans. Alle arrangementer kan naturligvis varieres således at lysshow, lydanlæg og musik kan tilpasses til lige netop deres næste arrangement. Ring derfor efter et tilbud i dag på telefonnummeret 26 81 17 14.

Powersound Mobildiskotek er et moderne og seriøst mobildiskotek der holder til i Helsingør oppe i Nordsjælland. Vi har været alle kategorierne rundt, og været til firmafester, jubilæer, privatfester, ungdomsfester, firmafester, skoler og gymnasier-fester. Med alt fra de aller hotteste og nyeste hits til den fedeste disco og musik fra 70erne ..Som sagt er der næsten ikke den form for fest vi ikke har været til, og har alt hvad der er brug for af udstyr til både små og store fester. Og har efterhånden så stor erfaringer at vi er en af Danmarks mest top prof. Mobildiskotek.

Vi håber at næste gang du vil holde en fest eller et show hvor du har brug for lyd, lys og lignende, så vil du/i kontakte os, og få et uforpligtet tilbud. Vi tar rundt i hele landet, der er ikke den landsdel hvor vi ikke kan komme.

Mvh Mobildiskoteks ejer Jens Otto Hansen
 

  Tilføj link.
  Tekst som denne:
"Du kan høre flere smagsprøver på deres musik på deres hjemmeside."
er tilføjet af HverdagOgFest.dk, for vi vil kun have de bedste link på vores side og vi holder naturligvis kontrol med dem.
Har du været ude for at dem som har link på www.HverdagOgFest.dk ikke har deres hjemmeside oppe og køre eller at du har haft dårlig oplevelser med at de behandler dig dårligt eller ikke overholder hvad de skal.......
så kontakt os og vi vil gøre noget ved det.
 
Tilføj os til en af dine foretrukne sider.
Så kan du finde os igen, da der hele tiden kommer
nye og sjove ting her på side.

Fortæl en ven om HverdagOgFest.dk.
Det vil gøre os meget glade og måske også din ven.
  Mail Service.
Tilmeld dig vores mail service, så
sender vi dig en mail, når der er nyt
på Hverdag Og Fest.Tilmeld Frameld
Ses bedst på en computer med internet adgang og farveskærm.
Kontakt www.hverdagogfest.dk


Online 1