Start - Alt - Bordplaner - Bryllupsdag - Clipart - Fede udtryk - Festlege - Indbydelser - Julefrokost - Kaffe
mp3covers
- Sticks(Sange/indbydelser) - Tips & Tricks - Værtshus Tricks - Meget mere....
 
 
   
- Her finde du de bedste fest sider på nettet...
 
Her er hvad vi kunne finde til dig...
Tilbage.
"1 man Band"
Musik til enhver fest hvor "kære lille mormor" o.l ikke er en nødvendighed. Pop & rock. Lyt til demo på hjemmesiden.

3x45 min. 3.600,-All Shook Up
Duo'en All Shook Up leverer god dansemusik fra 50 erne og 60 erne Vi henvender os primært til det modne publikum og med over 100 sange på repertoiret, leverer vi mere end 3 timers god dansemusik fra dengang.

Lydklip, repertoireliste, og mm. finder du på hjemmesiden.


Vi kører på hele Sjælland og 3 timers dans koster 5.000,- dkr.Anette og Per
DUO TIL SOLOPRIS....Mangler du musik til festen så kontakt os. Vi er en duo som har næsten 30 års erfaring. Stille musik til middagen og gang i den til dansen med alle de gode numre. Altid lydmæsigt afpasset så man kan sidde og snakke.

Du kan høre flere smagsprøver på deres musik på deres hjemmeside.

Fra kl. 18.00 - 01.00.
4.900,- ex. kørsel over 60 km .
Se pris eksempler på vores hjemmeside.Attila Kovacs, Festmusiker
Dæmpet alsidig underholdningsmusik under spisning. Bl.a. Tværfløjte, klaver og harmonika.
Dansemusik i alle stilarter.


Lørdag: 3.800 for 7 timer + kørsel
Andre dage: 3.400 + kørselBandportalen.dk
Bandportalen.dk leverer den rigtige musik og underholdning til både privat og firmafester. Vi tilbyder pakkeløsninger med musik og underholdning i mange prisklasser altid af høj kvalitet! Enkelt og overskueligt. Lyt til de mange professionelle bands på vores website.

Vi har priser fra kr. 80 - 200. Vi tager gerne imod bestilling og laver gerne netop dét smykke du kunne tænke dig efter egen idé. Lad dig inspirere på vores side og kontakt os derefter pr. e-mail.Cajun Moon
Kopirock trio fra Hjørring. Levende festmusik.

Tre timer incl. pauser for 4.500,- kr.Dansk Party Service Jukebox Udlejning
Hos Dansk Party Service A/S, får du Danmarks flotteste Jukeboxe. Derfor træffer du det rigtige valg når du lejer en jukeboks hos os. Vi har model Starlite Jukebox og model Nostalgi Jukebox.

Vi udlejer også karaoke-anlæg, samt ekstra lyd- og lysudstyr til festen.

Lej en musikcomputer med 3500 musiknumre


Priser fra kr 1795,00 pr døgnDISKOBIL - Vi ruller musikken ud til Jer !
Vi leverer dinnermusik (evt. med pianist) og festmusik til bryllupsfester, runde fødselsdage, firmafester m.v.

Vi leverer totalløsninger fra festen starter til den slutter på et tidspunkt. Ubegrænset spilletid til fastpris.

Prisniveau 4.500 - 6.000 kr. afhængig af hvor i landet er.Diskotek Filur
De spiller alt det fede fra 80érne og 90èrne. Kommer rundt i hele landet. Start priser fra 4.000.- Deres hjemmeside er et besøg værd.

Diskotek JetSet
Diskotek Jet Set har underholdt til hundredvis af fester gennem de sidste 12 år, og mange af kunderne spiller vi for hvert eneste år. Det vidner om vores store stabilitet, og evnen til at blive ved med at forny os selv.

Jet Set er også et firma der udlejer lyd og lys udstyr til professionelle musiker. Det er jeres sikkerhed for at det udstyr der bliver brugt til jeres fest er sikkert,og aldrig vil gå i stykker på under festen.

Jet Set råder over mange dj's, og der bliver nøje udvalgt den rigtige til den enkelte fest. Fælles for dem alle er at de har mange års erfaring inden for netop deres speciale, og at de brænder for at underholder og for at se deres dansegulv fyldt med festglade mennesker. Dj en er altid høflig, velklædt og tager gerne mod musikønsker. Han er ligeledes behjælpelig under de forskellige festlige indslag, hvis det ønskes. Dj en har altid en MEGET bred musiksamling med, der både indeholder tidens musik, samt en stor samling fra de sidste mange årtier.


Priser fra 3.500,-Djurs party service
Djurs party service udlejer hoppeborge og slush-ice og popcorn maskiner til,fødselsdagen,konfirmationen,firma- festen o.s.v hoppeborge fra 1500.- kr. pr. døgn alt tid friske med et godt tilbud

Gratis opstilling og levering inden for 100 km. fra grenå. altid billige priser hoppeborge fra 1500.- pr.døgnElvisShow.dk
Ole Hald er en erfaren herre indenfor showbranchen, han har haft den som fast indtægtskilde i over 10 år. Når han ikke lige laver ElvisShows, kører han land og rige rundt og laver al mulig anden underholdning... alt i samme høje standard.

Han har været et underholdnings-ikon indenfor branchen i flere år.

Æblet falder ikke langt fra stammen, som man siger, Ole Hald kommer fra en familie hvor gøglet og smilet var helt fremme i forsædet. Faderen rejste med tivoli hvor han optrådte med forskellige ting. Bl. a. dødsdromen. Han var også en fremragende sanger og indspillede gramofonplader.


Festjukebox - Sjællands dækkende udlejning af kvalitets jukebokse
Udlejning af 100 CD´s jukebokse / jukeboxe til fester, brylluper, konfirmationer, julefrokoster, events & party´s på Sjælland og Lolland - Falster. Vi har idag 3 afdelinger. "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms. Jukeboks med levering fra 1400.- inkl moms. Kun god musik i maskinerne! Der er teknisk døgnvagt med i lejemålet. Ydermere udlejes DJ-anlæg, Lysshow og røgmaskiner. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af materielet. Dette til trods for vores, efter Sjællandsk målestok, uhørte lave priser.

Pris: 100 CD´s "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms.
100 CD´s Jukeboxe leveret fra 1400.- inkl moms.
Alle med teknisk døgnvagtHeidi Willer Band
Aalborg sangerinden Heidi Willer Jørgensen fra DR's "Stjerne for en aften" har nu samlet en håndfuld nordjyske musikere og klar til at turnere landet rundt Få Heidi Willer på plakaten nu! og genoplev alle hendes dejlige sange fra de fire TV udsendelser.

Med en blanding af smukke ballader og fede rytmer som for alvor fylder dansegulvet og giver ømme håndflader, præsenterer Heidi Willer Band det umulige at underholde, levere toptunede hits fra 70 80 90 erne og i dag, og har man først hørt Heidi Willer s stemme Tja så glemmer man den ikke lige med det samme det undrer derfor ingen at hun var med i DR s Stjerne for en aften programmerne hele 4 gange.

Med en stemme hvor publikum Vågner I Natten og rytmerne forplanter sig Tæt På Ækvator slutter festen aldrig når dette band går på scenen.

Godt bakket op af sine 5 nordjyske drenge, svinger man igennem natten til fede og svedige discorytmer, man bli r helt Le Freak og efter ekstranummeret fristes man til at råbe Kom Tilbage Til Mig , gribe efter Mustang Sally og kaste hende Over My Shoulder

Dette band formår at blende hits til en glitrende svedig cocktail, hvor Heidi med garanti er Suveren Dancing Queen

Den pige har talent, og bandet er bestemt heller ikke bange for at give en god oplevelse som vare hele natten ud


Ring for tilbud…Jack Johnson Jam
Vi spiller Jack Johnsons egne numre og har et ekstra sæt numre, som er blandede kunstnere. Vi spiller i et akustisk setup og er fire personer. Vi spiller til arrangementer i alle størrelser. Vi er alle fire meget glade for musik og kan lide at lege med den.

Vi spiller for min. 5.000,- + udgifter.Midikaraoke.com
Gratis udenlanske midi. Filer til karaoke. (kræver at man har en karaoke afspiller program på sin computer.

Mobildiskotek - Speedy
Vi er et mobildiskotek, for det voksne publikum, vores speciale er Country-musik 60'erne 70'erne, 80'erne. Men vi har også musik af nyere dato. Vi kan også leverer dinnermusik under middagen.

Vi leverer 7 timers musik. (Fra festen's start og 7 timer frem.)


Prisniveau 4.000 kr + kørsel.

Tillægspriser
Overtid: 400 kr pr time.
Broafgift: 200 kr hver vej.
Færgebilletter: Dagspris.
Mobildiskotek BLACKBOX
Har selv været til en fest hvor de spillede, og de kunne få folk op af stolene. Du kan bl.a. se hele deres musik arkiv på deres hjemmeside, så du kan se om de har musikken som passer til din fest.

Mobildiskotek Rebound
Mobildiskotek Rebound spiller op til din fest på hele Fyn og i Østjylland. Vi har utrolig atraktive priser på 18 års fødselsdage så vel som 50 års eller sølvbrylupper. Vi har flere års erfaring og tilpasser os til dine behov og ønsker. Vi kan bookes både pr telefon og online.

18 års fødselsdage fra kun 1.800,- selvfølgelig med både lyd og lys ;-) Indhent uforpligtende et tilbud på din fest via vores hjemmeside eller på telefon 51 55 51 96.

Vi har specielle rabatter for skoler! ring eller skriv for nærmere information.MP3 Covers
Her kan du udprinte fotte covers ud til dine MP3 cdér. Skal du fx til fest ser det også lidt flottere ud ad der er covers på de cdér du tager med.Mange forskellige i mange kategorier. Du kan også sende dine egne ind.

Mr.BOOM og den musikalske TRIKE
Mr.BOOM og den musikalske TRIKE! Et komplet Disco anlæg indbygget i kufferten på en TRIKE er basis for god underholdning. Hovedsageligt Country og Western.

Pris efter opgave.Musik & Spil
Udlejning af, karaokeanlæg, fadøl´s bar, billard/poolborde, airhockey, bordtennis, fodboldspil, dartbaner, hoppeborge, slush-ice og popcornmaskiner på Sjælland og Øerne.Musiker Kristian Danielsen
Musik tilpasset din fest/dit arrangement.
Musiker Kristian Danielsen fra 8544 Mørke


Priseksempel gældende i Østjylland. For de første 6 timer kr. 45s00,00 derefter kr. 600,00 pr. time.NIGHTDANCE
Vi er en dynamisk duo der spiller populær dansemusik til alle slags fester .
Lydklip samt mere info på vores hjemeside.
Vi ses til næste fest.


Prisniveau f.eks. 3 timer 5.000,-Nobody jukeboks udlejning
Danmarks største udlejer af jukebokse & karaokeanlæg m.m.

Powersound mobildiskotek
Vi har 25 års erfaring indenfor branchen og er derfor et sikkert valg til deres næste arrangement. Vi har med stor succes underholdt både unge samt ældre ved arrangementer, lige fra små forsamlingshuse til store idrætshaller i hele landet.

Vi har eget lyd og Lys anlæg, derfor er vi i stand til at levere professionelt underholdning til jeres næste arrangement.

På vores sider her kan du læse nærmere om nogle af de forskellige arrangementer hvor vi typisk spiller op til dans. Alle arrangementer kan naturligvis varieres således at lysshow, lydanlæg og musik kan tilpasses til lige netop deres næste arrangement. Ring derfor efter et tilbud i dag på telefonnummeret 26 81 17 14.

Powersound Mobildiskotek er et moderne og seriøst mobildiskotek der holder til i Helsingør oppe i Nordsjælland. Vi har været alle kategorierne rundt, og været til firmafester, jubilæer, privatfester, ungdomsfester, firmafester, skoler og gymnasier-fester. Med alt fra de aller hotteste og nyeste hits til den fedeste disco og musik fra 70erne ..Som sagt er der næsten ikke den form for fest vi ikke har været til, og har alt hvad der er brug for af udstyr til både små og store fester. Og har efterhånden så stor erfaringer at vi er en af Danmarks mest top prof. Mobildiskotek.

Vi håber at næste gang du vil holde en fest eller et show hvor du har brug for lyd, lys og lignende, så vil du/i kontakte os, og få et uforpligtet tilbud. Vi tar rundt i hele landet, der er ikke den landsdel hvor vi ikke kan komme.

Mvh Mobildiskoteks ejer Jens Otto Hansen


PS2DUO
Levende og sprudlende sceneoptræden kombineres med musik, der spænder lige fra 60'erne til de sidste nye radio hits..

Under middagen leveres der dejlig afdæmpet diner' musik, eksklusivt, stilfuldt og diskret.

Under dansen leveres der et virkelig bredt repertoire, hvor der vil være noget for enhver smag.

PS2DUO er en af de få duoer i Danmark, der formår at få selv de helt unge med.

PS2DUO har en sjælden evne til at tilpasse deres repertoire til netop det publikum de spiller for ved det pågældende arrangement.

Alt dette sammensat med en passende lydstyrke, samt professionelt lysanlæg gør at publikum altid får en god positiv musikalsk oplevelse i selskab med de 2 dygtige musikere i PS2DUO.

PS2DUO er i gang med at indspille ny cd, som udkommer februar 2007.


Arrangement dinner + dans 7.500 kr.SIKKEN FEST
Med duo'en SIKKEN FEST står den på HITS og EVERGREENS fra 5 årtier og med et bredt repertoire på over 100 sange er du sikker på at alle får en dans.

Kort sagt : God og dansevenlig musik til DIN fest hvor "Greatest Hits" er nøgleordet.

Lydklip, repertoireliste, og mm. finder du på hjemmesiden.


Vi kører på hele Sjælland og 3 timers dans koster 5.000,- dkr.Walther Haines Trio
Vi er 3 musikere med stor kærlighed til Coutry, Bluegrass, Folk, Rock'n Roll og Bluesmusikken. Vi kopierer bl.a. Bob Dylan, Credence Clearwater Revival, Loving Spoonfull og en række andre komponister, men med vores eget touch. Booking: Peter Marsling

Musikerforbundet sæt pris 1275,- pr. mand for 3 x 45. min ex. transport.

 

  Tilføj link.
  Tekst som denne:
"Du kan høre flere smagsprøver på deres musik på deres hjemmeside."
er tilføjet af HverdagOgFest.dk, for vi vil kun have de bedste link på vores side og vi holder naturligvis kontrol med dem.
Har du været ude for at dem som har link på www.HverdagOgFest.dk ikke har deres hjemmeside oppe og køre eller at du har haft dårlig oplevelser med at de behandler dig dårligt eller ikke overholder hvad de skal.......
så kontakt os og vi vil gøre noget ved det.
 
Tilføj os til en af dine foretrukne sider.
Så kan du finde os igen, da der hele tiden kommer
nye og sjove ting her på side.

Fortæl en ven om HverdagOgFest.dk.
Det vil gøre os meget glade og måske også din ven.
  Mail Service.
Tilmeld dig vores mail service, så
sender vi dig en mail, når der er nyt
på Hverdag Og Fest.Tilmeld Frameld
Ses bedst på en computer med internet adgang og farveskærm.
Kontakt www.hverdagogfest.dk


Online 2