Start - Alt - Bordplaner - Bryllupsdag - Clipart - Fede udtryk - Festlege - Indbydelser - Julefrokost - Kaffe
mp3covers
- Sticks(Sange/indbydelser) - Tips & Tricks - Værtshus Tricks - Meget mere....
 
 
   
- Her finde du de bedste fest sider på nettet...
 
Her er hvad vi kunne finde til dig...
Tilbage.
Attila Kovacs, Festmusiker
Dæmpet alsidig underholdningsmusik under spisning. Bl.a. Tværfløjte, klaver og harmonika.
Dansemusik i alle stilarter.


Lørdag: 3.800 for 7 timer + kørsel
Andre dage: 3.400 + kørselBandportalen.dk
Bandportalen.dk leverer den rigtige musik og underholdning til både privat og firmafester. Vi tilbyder pakkeløsninger med musik og underholdning i mange prisklasser altid af høj kvalitet! Enkelt og overskueligt. Lyt til de mange professionelle bands på vores website.

Vi har priser fra kr. 80 - 200. Vi tager gerne imod bestilling og laver gerne netop dét smykke du kunne tænke dig efter egen idé. Lad dig inspirere på vores side og kontakt os derefter pr. e-mail.Bar-Shoppen.dk
Online salg af barudstyr, gadgets og artikler til din hjemmebar. Masser af gaveideer til mænd og barnlige sjæle.
Vi ses hos Bar-Shoppen.dk!


Vi har barudstyr og gadgets fra kr. 6,95.…Ciao I/S
Fantastisk flotte festlokaler og selskabslokaler, med plads til på op til 300 personer, i hjertet af Nørrebro i København.

Det Syngende Tjenerskab
Det festlige indslag til et vellykket arrangement.
Vi serverer og underholder til hver en festlig lejlighed.
Vi synger og spiller de kendte sange, komponerer den rigtige festsang/tale til lejligheden, samt assisterer ved menuvalg af dansk, fransk og thailandsk catering.
Særlige ønsker ? Lad os snakke om det !
Vi vil gøre vores bedste for at netop din fest skal blive en succés!


4 timers servering og underholdning kr 1.500 pr. tjenerDiskotek JetSet
Diskotek Jet Set har underholdt til hundredvis af fester gennem de sidste 12 år, og mange af kunderne spiller vi for hvert eneste år. Det vidner om vores store stabilitet, og evnen til at blive ved med at forny os selv.

Jet Set er også et firma der udlejer lyd og lys udstyr til professionelle musiker. Det er jeres sikkerhed for at det udstyr der bliver brugt til jeres fest er sikkert,og aldrig vil gå i stykker på under festen.

Jet Set råder over mange dj's, og der bliver nøje udvalgt den rigtige til den enkelte fest. Fælles for dem alle er at de har mange års erfaring inden for netop deres speciale, og at de brænder for at underholder og for at se deres dansegulv fyldt med festglade mennesker. Dj en er altid høflig, velklædt og tager gerne mod musikønsker. Han er ligeledes behjælpelig under de forskellige festlige indslag, hvis det ønskes. Dj en har altid en MEGET bred musiksamling med, der både indeholder tidens musik, samt en stor samling fra de sidste mange årtier.


Priser fra 3.500,-ElvisShow.dk
Ole Hald er en erfaren herre indenfor showbranchen, han har haft den som fast indtægtskilde i over 10 år. Når han ikke lige laver ElvisShows, kører han land og rige rundt og laver al mulig anden underholdning... alt i samme høje standard.

Han har været et underholdnings-ikon indenfor branchen i flere år.

Æblet falder ikke langt fra stammen, som man siger, Ole Hald kommer fra en familie hvor gøglet og smilet var helt fremme i forsædet. Faderen rejste med tivoli hvor han optrådte med forskellige ting. Bl. a. dødsdromen. Han var også en fremragende sanger og indspillede gramofonplader.


Eventcompany.dk
Lej Hoppeborg, sumodragter, slush ice og meget mere udstyr. Eller kom ind til os i Århus, Odense eller Ålborg og vi laver en super sjov event for jer.

Sumobrydning 50 min 1200-1400 kr.Festjukebox - Sjællands dækkende udlejning af kvalitets jukebokse
Udlejning af 100 CD´s jukebokse / jukeboxe til fester, brylluper, konfirmationer, julefrokoster, events & party´s på Sjælland og Lolland - Falster. Vi har idag 3 afdelinger. "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms. Jukeboks med levering fra 1400.- inkl moms. Kun god musik i maskinerne! Der er teknisk døgnvagt med i lejemålet. Ydermere udlejes DJ-anlæg, Lysshow og røgmaskiner. Der er på ingen måde gået på kompromis med kvaliteten af materielet. Dette til trods for vores, efter Sjællandsk målestok, uhørte lave priser.

Pris: 100 CD´s "Selvhenter" jukebox : 995.- inkl moms.
100 CD´s Jukeboxe leveret fra 1400.- inkl moms.
Alle med teknisk døgnvagtFun4Rent.dk
Landsdækkende udlejning af sjove forlystelser til en hver festlig lejlighed.

Hoppeborge udlejes fra 995,- pr. dag.
Vi har meget meget mere.Lone Wolf Creations
Sminke til enhver lejlighed. Fra ansigtsmaling og midlertidige tatoveringer til bodypaint og festsminke.

MIDGAARD EVENT & TEAMBUILDING
Prøv teambuilding og events på en helt ny måde. Træd ind i Midgaard, en fantastisk verden. Eventyrlige resultater, når fokus er oplevelse og udvikling.

Priser mellem 400-3500 pr. personMr.BOOM og den musikalske TRIKE
Mr.BOOM og den musikalske TRIKE! Et komplet Disco anlæg indbygget i kufferten på en TRIKE er basis for god underholdning. Hovedsageligt Country og Western.

Pris efter opgave.Musiker Kristian Danielsen
Musik tilpasset din fest/dit arrangement.
Musiker Kristian Danielsen fra 8544 Mørke


Priseksempel gældende i Østjylland. For de første 6 timer kr. 45s00,00 derefter kr. 600,00 pr. time.NIGHTDANCE
Vi er en dynamisk duo der spiller populær dansemusik til alle slags fester .
Lydklip samt mere info på vores hjemeside.
Vi ses til næste fest.


Prisniveau f.eks. 3 timer 5.000,-Powersound mobildiskotek
Vi har 25 års erfaring indenfor branchen og er derfor et sikkert valg til deres næste arrangement. Vi har med stor succes underholdt både unge samt ældre ved arrangementer, lige fra små forsamlingshuse til store idrætshaller i hele landet.

Vi har eget lyd og Lys anlæg, derfor er vi i stand til at levere professionelt underholdning til jeres næste arrangement.

På vores sider her kan du læse nærmere om nogle af de forskellige arrangementer hvor vi typisk spiller op til dans. Alle arrangementer kan naturligvis varieres således at lysshow, lydanlæg og musik kan tilpasses til lige netop deres næste arrangement. Ring derfor efter et tilbud i dag på telefonnummeret 26 81 17 14.

Powersound Mobildiskotek er et moderne og seriøst mobildiskotek der holder til i Helsingør oppe i Nordsjælland. Vi har været alle kategorierne rundt, og været til firmafester, jubilæer, privatfester, ungdomsfester, firmafester, skoler og gymnasier-fester. Med alt fra de aller hotteste og nyeste hits til den fedeste disco og musik fra 70erne ..Som sagt er der næsten ikke den form for fest vi ikke har været til, og har alt hvad der er brug for af udstyr til både små og store fester. Og har efterhånden så stor erfaringer at vi er en af Danmarks mest top prof. Mobildiskotek.

Vi håber at næste gang du vil holde en fest eller et show hvor du har brug for lyd, lys og lignende, så vil du/i kontakte os, og få et uforpligtet tilbud. Vi tar rundt i hele landet, der er ikke den landsdel hvor vi ikke kan komme.

Mvh Mobildiskoteks ejer Jens Otto Hansen


PS2DUO
Levende og sprudlende sceneoptræden kombineres med musik, der spænder lige fra 60'erne til de sidste nye radio hits..

Under middagen leveres der dejlig afdæmpet diner' musik, eksklusivt, stilfuldt og diskret.

Under dansen leveres der et virkelig bredt repertoire, hvor der vil være noget for enhver smag.

PS2DUO er en af de få duoer i Danmark, der formår at få selv de helt unge med.

PS2DUO har en sjælden evne til at tilpasse deres repertoire til netop det publikum de spiller for ved det pågældende arrangement.

Alt dette sammensat med en passende lydstyrke, samt professionelt lysanlæg gør at publikum altid får en god positiv musikalsk oplevelse i selskab med de 2 dygtige musikere i PS2DUO.

PS2DUO er i gang med at indspille ny cd, som udkommer februar 2007.


Arrangement dinner + dans 7.500 kr.

 

  Tilføj link.
  Tekst som denne:
"Du kan høre flere smagsprøver på deres musik på deres hjemmeside."
er tilføjet af HverdagOgFest.dk, for vi vil kun have de bedste link på vores side og vi holder naturligvis kontrol med dem.
Har du været ude for at dem som har link på www.HverdagOgFest.dk ikke har deres hjemmeside oppe og køre eller at du har haft dårlig oplevelser med at de behandler dig dårligt eller ikke overholder hvad de skal.......
så kontakt os og vi vil gøre noget ved det.
 
Tilføj os til en af dine foretrukne sider.
Så kan du finde os igen, da der hele tiden kommer
nye og sjove ting her på side.

Fortæl en ven om HverdagOgFest.dk.
Det vil gøre os meget glade og måske også din ven.
  Mail Service.
Tilmeld dig vores mail service, så
sender vi dig en mail, når der er nyt
på Hverdag Og Fest.Tilmeld Frameld
Ses bedst på en computer med internet adgang og farveskærm.
Kontakt www.hverdagogfest.dk


Online 3