Hverdag Og Fest.dk
- Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest... Siden 2001
Forside QUIZZER Mere About

Masser af Spørgsmål til brætspil og quizzer
Spørgsmåls generator hvis du skulle være løbet tør for spørgsmål

Klik på de forskellige Kategorier - kan også spilles online

 
Kæmpe Online Quiz om alt mellem himmel og jord
Blandet

Vi har spørgsmålene og svarene... Du laver selv reglerne.
Er du løbet tør for spørgsmål i et brætspil i en kategori, farve eller har brugt for et ord... Så kan vi hjælpe dig :-)
Det er meningen af man skal sidde og hygge sig med en masse spørgsmål i forskellige kategorier. Kan også bruges på mobil telefon når man er på farten, i bilen, på vej i toget eller måske på vej på ferie.
Man kan så lave op til 4 hold hvor man kan rette hold navnene og selv plusse og minusse i point efter hvordan i har lavet jeres regler.
Der er en Knap for når man vil se Svar så den der styre spørgsmålene selv kan være med i spillet.
Så har man også den mulighed at klikke på HJÆLP/INFO knappen, der er det lidt forskelligt hvad der er af hjælp og info.
Når der står nummer
1) 2) osv. er det hjælp
!) betyder at vi anbefaler hvad der er ok at svarer og hvis der står
i) er det bare ekstra info som vedr. spørgsmålet og det kan mange gange også bruges som ekstra hjælp.

Der er en timer funktion og sjove lyde man kan bruge hvis man har lyst.

Hvis du quizzer i oste kategorierne kan du køre musen over ostene og se på hver farve hvilken kategorier osten indeholder, bruger du bruger en mobil eller tablet sætter du fingeren på osten og holder den der så popper der kategorierne op på skærmen

Vores tanke er at vi faktisk er træt af alt er i apps osv, her skal man helst sidde og hygge sig samme og selv lave nogle regler og spille på jeres måde. Vi er en Quiz generator / Spørgsmåls generator.
Vi har naturligvis en masse hjælp og forslag til måder man kan spille på, men husk det er jer der laver reglerne og hygger jer.

Alle spørgsmål skal være venlige og skal helst indeholde noget om noget og personer der har fortjent at være med i Quizzen og blive omtalt :-) Selvfølgelig kan man ikke lave om på historie og heller ikke løbe fra den så der vil altid være spørgsmål med undskyld sproget idioter med i.

Vi vil være Danmarks største portal med spørgsmål og Quizzer og det kommer man jo ikke bare lige til at være uden hjælp. Så har du et forslag eller kan hjælpe tager vi gerne imod med kys hånd, efter aftale giver vi igen med evt gratis reklame på vores side.

Hvert spørgsmål har et ID nummer, det er hvis hvis skulle ha levet en fejl i spørgsmålen så kan i klikke på det og sende os en mail, det gælder også hvis i har noget i vil tilføje fx. ekstra hjælp eller info.

Vi ved der er mange lærer på foskellige skoler der fx har brugt vores tip 13 i deres undervisning som vi naturligvis er meget stolte og glade for, Men hvis i er en klasse eller du bare brænder for noget så er i velkommen til at kontakte mig, Jeg laver gerne nye kategorier hvor i fx. har lavet spørgsmålenen, men vi skal være helt sikker på alt alle spørgsmål rigtige, Når vi selv laver spørgsmål så dobbelt tjekker vi at de er rigtige også med dem den ekstra info der er til hvert spørgsmål.

Hvis i fx vil komme med nogle spørgmål og svar så skriv lige til mig først, da det faktisk kræver meget tid for både dig om mig.

Lad os sige du laver 30 spørgsmål, svar, hjælp og info og det er noget vi kan bruge kan du evt få banner/reklame pladsen lige under hvert spørgsmål du/i har leveret. og det er også gratis, husk det handler sig om at hygge sig sammen

Hvis der skal oprettes en kategori skal der min være 150 spørgsmål og svar, hvor 30 af dem skal har 3-4 svar mulighedder osv. men det får du en mail om hvis du ønsker det.

Men hold jer endelig ikke tilbage skriv gerne om jeres ider, forslag eller rettelser.

Så hvis du er lære / Undeviser eller andet der har brug for en quiz i undervisningen så skriv gerne, jeg hjælper gerne hvis det kan gavne andre også.Kontakt os - Cookie & GDPR - (C) Copyright by HverdagOgFest.dk - 2001 - 2023