Hverdag Og Fest.dk
- Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest... Siden 2001
Forside Quiz´er Mere Om Os

Løbet Tør for Brætspilsspørgsmål ?
Fyld Op Her! Spil Online Med Hele Familien
Perfekt På Farten kan Genoptages Hvor I Slap Sidst

Klik på de forskellige Kategorier
Spiller man sammen som familie så vælg oste spørgsmålene i bunden

 
Quiz om London
Kæmpe Online Quiz om alt mellem himmel og jord
Kæmpe jule quiz 2023

Masser af Oste spørgsmål, klik på ostene, De store er for voksne og de små for de unge, hold muser over de store oste for at se kategorier


Vi har spørgsmålene og svarene... Du bestemmer selv reglerne.

Er du løbet tør for spørgsmål i et brætspil indenfor en bestemt kategori, farve eller et bestemt ord? Så kan vi hjælpe dig !

Målet er at samles og hygge sig med mange spørgsmål indenfor forskellige kategorier. Kan bruges på mobiltelefonen , Tablet og Computer når man er på farten - i bilen, i toget eller måske på vej på ferie.

Man kan oprette op til 4 hold, ændre holdnavne og selv tilføje eller trække point fra, baseret på jeres egne regler. Der er en knap til at vise svarene, så den person, der styrer spørgsmålene, også kan deltage i spillet.
Desuden findes der en HJÆLP/INFO knap. Når der står 1), 2) osv., er det hjælp. !) indikerer vores anbefalinger til svar, mens i) giver ekstra info relateret til spørgsmålet, som ofte også kan bruges som ekstra hjælp. Bemærk at du ikke vil få samme spørgsmål igen hvis du har sagt ja til Cookies
Der er også en timerfunktion og mulighed for at bruge sjove lyde. Hvis du navigerer i "oste"-kategorien, kan du føre musen over de forskellige oste for at se, hvilke kategorier hver ost repræsenterer. På en mobil eller tablet trykker og holder du på osten for at se kategorierne.

Vores vision er at bryde med "jeg sidder og kikker i mobilen for mig selv" kulturen. Her er fokus på samvær, hvor I selv skaber reglerne og spiller på jeres egen måde.

Vi er en quiz- og spørgsmålsgenerator.
Vi tilbyder selvfølgelig forslag til spilregler, men husk: I bestemmer! Alle spørgsmål bør være venlige og relevante. Vi kan ikke ændre historien, så nogle gange vil der være kontroversielle emner med i quizzen.
Vi ønsker at være Danmarks største portal for quizzes. Dette mål kan kun nås med jeres hjælp. Har du forslag eller feedback, modtager vi det med kyshånd. Som tak tilbyder vi evt. gratis reklameplads. Hvert spørgsmål har et ID-nummer. Dette gør det nemt at rapportere fejl eller foreslå ændringer. Vi ved, at mange lærere har brugt vores ressourcer i undervisningen, hvilket vi er stolte af. Ønsker du at bidrage med spørgsmål eller har idéer til nye kategorier, så kontakt os.
Men husk: alle spørgsmål skal være korrekte. Hvis du vil bidrage med spørgsmål, tag venligst kontakt først, da processen kan være tidskrævende for begge parter. Bidrag med minimum 30 spørgsmål, svar, hjælp og info kan belønnes med reklameplads under de pågældende spørgsmål. For at oprette en ny kategori kræves mindst 150 spørgsmål og svar. Af disse skal 30 have 3-4 svarmuligheder. Mere info gives pr. mail ved interesse. Endelig, del gerne jeres idéer, forslag eller rettelser med os.
Er du lærer eller underviser og har brug for en quiz, så lad os samarbejde til gavn for alle.

Kontakt os endelig på info@hverdagogfest.dkKontakt os - (C) Copyright by HverdagOgFest.dk - 2001 - 2023
Privatlivspolitik Cookiepolitik