Hverdag Og Fest.dk
- Lidt til en kedelig hverdag og alt til en fed fest... Siden 2001
Forside Quiz´er Selskabslege Om Os

- Tips & Tricks til din Hverdag Og Fest...

  Til fest:

Velkomstdrikken:
Er velkomstdrikken til f.eks. et bryllup champagne så kom et lyserødt rosenblad i glasset det ser utroligt flot ud.
- Tak til Hanne, Jyllinge.
Danse noget mere:
Vil du gerne have at folk skal danse noget mere til festen, så skal du bag på hvert bordkort skrive tre navne på personer som skal danses med i løbet af festen, så kommer folk også til at snakke med nogle andre end dem de normalt snakker med.
   
Pop quiz:
Holder du fest hvor der er en bar med øl og drikke mod betaling, så lav en pop quiz. Stil et spørgsmål som passer til den plade du spiller og sig den som først kommer op i baren med det rigtige svar vinder en øl. (Eller måske en omgang til bordet som personen sidder ved.) Det giver gang i festen.
   
Sangen går ikke i stykker:
Det kan godt være svært når man skal åbne en sang, hvor der er sat et lille klistermærke på. Kom et stykke sytråd under. Så kan man lige rive i tråden. Og sangen går heller ikke i stykker.
   
Varme pølser:
Skal du en tur i skoven og have røde pølser med, så kog pølserne, kom dem i en aflang thermokande (der kan være ca. 4-6 stk.), og fyld så kogt vand i thermokanden. De kan holde sig varme i rigtig mange timer. Husk en pølsetang, da de er meget varme og svære at få op uden en tang.

Sjove billeder til hele festen:

Hvis du er træt af at du kun får de billeder af festen som du selv har taget så køb fx. 4 engangskamera og stil på bordet til din fest og skriv på bagsiden "Du skal tage 3 billeder med det her kamera. Du skal tage billeder som du ikke tror andre har taget. Og på den måde får du mange måske mærkelige eller sjove billeder.

-Tak til Camilla, Odense.
Spildt rødvin:
Har du spildt rødvin på din nyeste hvide trøje, eller din flotte dug, så læg det i en opvaskebalje og overhæld det med mælk, lad det trække natten over.
Næste dag vaskes det som du plejer i vaskemaskinen, og vupti - rent igen.

- Tak til Rikke, Thorsø.
Skal du give en god flaske rødvin i gave ?
- Så skriv en venlig hilsen på etiketten.
Så vil personen sende dig en venlig tanke når den bliver drukket.
Og du er sikker på ikke og få den igen.

- Tak til Nicolai, Kbh. NV.
Hold en pisse fest:
Der drejer sig om når alle er kommet til festen, låser du alle dørene så folk ikke kan komme ud og pisse hverken udendørs eller på toilettet. Så er der gratis fadøl til alle, indtil at den først ikke kan holde sig længere og må gå på toilettet.
Der efter skal alle så betale for deres øl.

- Tak til Pernille H , Vanløse
Gør velkomstdrinksene
lidt lækker:

I stedet for at komme isterninger i som gør drinksene vandet, så kom frosne bær eller frugt i. Den kan give nogle flotte farver og lækker frisk smag. F.eks. Campari med juice og et par frosne jordbær.

- Tak til Vivi , Jyllinge.
  Tema fest:
Holder du en tema fest fra et land. Fx. spansk aften, hvor maden og alt andet er spansk, så plaser en lille båndafspiller med dæmpet spansk musik ude på toilettet. Helst så man ikke kan se den. Husk og sæt den på repeat.

- Jeanette, Valby.
  Vaskop:
Få folk til at hjælpe med at vaskeop.
Giv to personer en terning hver, så slår man efter tur, slår man en sekser rejser man sig og går op og hjælper med at vaskeop, når der er nok personer fx. 3 stk, slår de andre videre, så når en af dem slå en sekser rejser de sig op bytter plads med den som har vasket op længest. Og vupti så var den opvask væk. Skal bruges inden folk rejser sig fra bordet.

- Kennet, Amager.
Til hverdag:

Er barbermaskine blevet sløv:
Er din barbermaskine blevet sløv, så kom bladet og skæret i et glas med sprit i et døgn. Rør rundt i glasset en gang imellem så skal du bare se en glat hud du kan få igen.
Få grillristen ren:
Grillristen er altid et problem at få ren, men her er løsningen. Smør den ind i brun sæbe og kom den i en lukket sort affaldssæk i et døgn. Det løsner alt det som er brændt fast og er meget nem at gøre ren.
   
Har du beskidte hænder ?
-Så tag noget kaffe grums og vask dine hænder i det. Grumset gør at du kommer godt i bund.

- Tak til Annelis, Herning.

Tilbage
 
 

Kontakt os - (C) Copyright by HverdagOgFest.dk - 2001 - 2024
Privatlivspolitik Cookiepolitik