Start - Alt - Bordplaner - Bryllupsdag - Clipart - Fede udtryk - Festlege - Indbydelser - Julefrokost - Kaffe
mp3covers
- Sticks(Sange/indbydelser) - Tips & Tricks - Værtshus Tricks - Meget mere....
 
 
   
- Hvis du kan et sjovt trick så send det ind...
 
Disse tricks kræver at du selv har afprøvet dem hjemme først. Det er jo ikke sjovt at blive til grin.
 
Kan du vende pilen
.

Læg nu 10 kapsler som på billedet.
Kan du vende pilen så den kommer til at vende ned af ? Du må kun rykke 3 kapsler.


SVAR: Kør musen over billedet.

Røvklask i ansigtet:

Denne leg/tricks er lidt grov og kræver at man kender hinanden lidt..

Før man går igang aftaler man med en deltager at han/hun bliver valgt som den første og at denne naturligvis spiller med.

Sig til publikum at du har hørt at det er umuligt at tage en maverulning med en fyldt 1½ liters cola placeret på brystet, når man har bind for øjnene idet man ikke kan holde balancen. Du sætter en flaske sprut på højkant og vælger naturligvis din allierede blandt publikum til at prøve. Vedkommende kan selvfølig ikke og du vælger en ny.

Nu kommer det sjove - idet den nye deltager ligge ned, med cola på brystet og bind for øjnene knapper du bukserne ned placere ballerne foran hovedet og siger: Er du klar? 1, 2, 3, NU!!! Og som du kan regne du kan deltageren godt tage maverulningen men hamre lige op i et vis sted ;o)

(Vi har desværre ikke noget billede endnu.....Vi vil blive glade for et.)

Tak til Perpuh, København


Kan du tegne denne figur...
- Med en streg som ikke må krydse sig selv på noget tidspunkt.


SVAR: Kør musen over billedet.
Tak til Steen i Ølstykke.

Spørg en af dine venner om han/hun vil vædde,
om at du kan åbne en øl med et A4 ark.

Fold arket 5-6 gange. Vær omhyggelig med at folde det lige og kør en negl hen over den foldede kant så den bliver skarpt. Det er nu let at åbne øl med meget andet end en øloplukker.


Ta´ en tom og ren ketchup flaske, kom en rød garn snor i gennem tutten og bind en knude i hver ende så knuderne ikke kan komme igennem hullet i tutten.
Kom så snoren ned i flasken så kun den lille knude stikker ud.
Gå så hen til en og tryk på flasken som du ville sprøjte ketchup ud over personen, så skal du se dem i hoved, garnet gør at det lige ligner rigtigt ketchup.
  Hvor mange gange kan du folde et stykke papir ?

- Det er spørgsmålet som du kan spørge en anden.

Hvis du folder det på midten hver gang, kan du ikke gøre det mere end 6-9 gange, afhængig af, om det er et A4 ark eller en avisside.

Husk på, at hver gang du folder papiret, fordobler du sideantallet. Det vil sige, når du har foldet det 9 gange bliver det til 512 sider. Og hvem kan folde det ?

På billedet er papiret foldet 6 gange, og jeg kunne ikke mere.

En bøjet smøg.
Rul de yderste 3 mm. af cigaretten på tungespidsen. (Skal kun lige være lidt fugtig). Tænd den så, og når du har taget ca. 3-4 hvæs, kan du næsten bøje den som du vil.
  Et lille kort tricks:
Læg kortene es til 10 i spar i en firkant, som på billedet. (10 kort ialt)

Spørg en anden, om han/hun kan få hver række til at blive 18. Der er fire rækker som på billedet. (sæt evt. tid på, men se lige først, hvor længe du selv er om det.)

Der er et par løsninger. Du kan se den ene her.

Flemming har været så sød at regne alle muligheder ud.
  Byg et tårn:

Tag 4 ølflasker og tre knive. Stil de første tre flasker som på billede 1. Læg de tre knive på toppen af flaskerne. De skal flettes sammen så de holder hinanden. Og stil så den sidste flaske på toppen.


  Vågn op sort i hovedet:
Er der en i selskabet som er stiv og faldet i søvn. Så tag en korkprop fra en vinflaske, brænd den i enden med en ligther til den bliver sort. Så kan du male personen i hovedet med den. Det er lige til at tage af igen. Husk at lade den køle af først - og pas på tøjet.
 
  Et sjovt og enkelt korttrick, som man ikke lige kan gennemskue (og slet ikke når man har fået et par øl) og så virker den hver gang.

1. Tag alle fire 10'ere, bønder, damer og konger fra.
2. Så deler du dem op, så de ligger sammen 10ére, bønder o.s.v.
3. Du begynder nu at fortælle historien: Denne historie er fra 1700-tallet, hvor man kun havde heste som transportmiddel. Der kom fire hårdtarbejdende mænd ridende, som skulle holde for natten på en kro. De går ind og bestiller et værelse hver. Krofatter viser dem et værelse hver. (Du lægger kortene som billede 1.)
4. Så kommer der fire bønder til samme kro, som også vil overnatte. De spørger krofatter om de kan få et værelse hver. Men nej, siger krofatter. Vi har desværre kun fire værelser. Og de er allerede optaget. Men hvis I vil dele værelse med de andre, kan det lade sig gøre. De går med til det, og bliver delt ud på et af hvert af de fire værelser. (billede 2.)
5. Men så ankommer fire damer til samme kro. Næsten samtidig, for at søge ly for natten. De får samme svar.
(billede 3.)
6. Kun en 1/2 time efter kommer der fire konger ridende. Og de skal også have et værelse hver for sig. Men selv om de var konger, måtte de også sove som de andre.(billede 4.)
7. Da det bliver aften, skal alle ned og spise aftenmad. (samle alle kort så de ligger i fire bunker, billede 5.) Efter de alle har spist sig et godt og nærende måltid, bliver der spillet op til dans.
8. Alle danser med alle.(Vend bunkerne så bagsiden af kortene vender op ad, og saml dem i en bunke. Tag en af de fire bunker af gangen og læg oven på hinanden.) Så må din deltager i tricket tage bunke af lige så mange gange som personen har lyst til. Bare de ikke bliver blandet på anden måde. billede 6.) Det er en sjov og hæftig aften, og alle går i seng.
9. Straks morgenen efter kommer politiet forbi og går ind til krofatter. Vi har hørt rygter om at der bor folk i forskellige arbejdsklasser sammen, og endda kvinder i samme værelse som mænd. Krofatter svarer hurtigt og siger at det kan ikke passe. For hans kro er et pænt og ordentligt sted. Her bor folk fra samme klasse, og mænd og kvinder bor ikke på samme værelse.  
10. Du begynder at lægge kortene ud som du startede med i en firkant. Du tager bare fra toppen og lægger kortene ud i firkant med bagsiden op ad. Når du er færdig siger du "Der kan du bare se, at der er hverken kvinder, mænd eller folk fra samme rang på samme værelse".
11.( Når du vender kortene er hver bunke 10ére, bønder, damer og konger. og du siger: Der kan du bare se.)
- Tak til Nick fra Rom.
 
De gyldne fingre:

Her er det meget vigtigt at du allierer dig med en anden person (eller to) et godt stykke tid før du starter dette trick. Du fortæller en person at du har gyldne fingre, som kan føle guld, og du kan ved at lægge tre-fem kapsler på bordet med teksten opad, finde guld under kapslen. Når du vender ryggen til, skal personen lægge en 10 krone under en af kapslerne. Når du vender dig om igen kører du forsigtigt fingrene hen over kapslerne i små cirkler, som om at du virkelig koncentrerer dig. Fingrene må ikke rører. Når dine fingre er over den rigtige kapsel, skal den person som du snakkede med før tricket, drikke en tår af sin øl, og du ved nu hvor kapslen er.

- Tak til Gutten i Jyllinge.

  Cool trick.

Tag en isterning og hold den mellem tommeltotten og pegefingeren under bordet i 10 min. i en serviet, så den ikke drypper på dit tøj. Du kan straks derefter tage en cigaret ud af munden på en anden person. (Må ikke være for lang.) Hold den så mellem tommeltotten og pegefingeren. Du mærker tydeligt, hvornår du skal slippe. Spørg om nogen af de øvrige kan gøre det efter. Det kan de helt sikkert ikke.
Bemærk: Må kun laves af folk med en høj smertegrænse.

- Tak til Gutten i Jyllinge.
 
Tænd din smøg på en smart men farlig måde.


Hold hånden som på billede 1 og vend hånden om. (Hånden skal holdes stramt lukket for at gassen ikke siver ud). Fyld så gas i fra en lighter som på billede 2. Når du har gjort det, så vend hånden som på billede 1 og tænd gassen. Du har nu ikke lang tid til at tænde din smøg, før du brænder dig af h...... til. Men du åbner hurtigt hånden, og gassen er væk.
Bemærk: Må kun laves af håndværkere over 30 år med hård hud i hånden.
Tilføj os til en af dine foretrukne sider.
Så kan du finde os igen, da der hele tiden kommer
nye og sjove ting her på side.

Fortæl en ven om HverdagOgFest.dk.
Det vil gøre os meget glade og måske også din ven.
  Mail Service.
Tilmeld dig vores mail service, så
sender vi dig en mail, når der er nyt
på Hverdag Og Fest.Tilmeld Frameld
Ses bedst på en computer med internet adgang og farveskærm.
Kontakt www.hverdagogfest.dk


Online 1